Wie ben ik?

Vanuit mijn hart als ontwikkelaar en conceptbedenker wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en leven. Mensen, huizen en de omgeving waarin we leven, houden mij bezig. Als sociaal geograaf is dat ook logisch.
 

Ik krijg energie en raak geïnspireerd door: schoonheid (mooie beelden, architectuur, groen), creëren (concepten, ideeën en moodboards), en samenwerken (sparren, kennis overdragen, nieuwe ideeën opdoen). Ik ben een doorzetter, visueel ingesteld, leergierig, doel- en actiegericht, conceptueel, creatief en analytisch.

In de vastgoedwereld kan ik mijn passie en kennis goed kwijt. Van niets iets maken, concepten en producten ontwikkelen en ze op de juiste wijze vermarkten. Met als doel, de consument of opdrachtgever blij te maken, zodat het leidt tot een commercieel succes.

In mijn vrije tijd fotografeer ik en hiermee houd ik een eigen beeldenbank bij. Daarnaast vind ik het heerlijk om naar de Parade te gaan, een stad te verkennen en met mijn gezin in de bakfiets door de bossen te rijden.”
socialmedia socialmedia socialmedia