Wie ben ik?

Vanuit mijn hart als ontwikkelaar en conceptbedenker wil ik een bijdrage leveren aan de kwaliteit van wonen en leven. Mensen, huizen en de omgeving waarin we leven, houden mij bezig. Als sociaal geograaf is dat ook logisch.
 

Ik krijg energie en raak geïnspireerd door: schoonheid (mooie beelden, architectuur, groen), creëren (concepten, moodboards), en samenwerken (sparren, kennis overdragen, nieuwe ideeën opdoen). Ik ben gedreven, betrokken, doel- en actiegericht, conceptueel, creatief en analytisch.

In de vastgoedwereld kan ik mijn passie en kennis goed kwijt. Van niets iets maken, concepten en producten ontwikkelen en ze op de juiste wijze vermarkten. Met als doel, de consument of opdrachtgever blij te maken, zodat het leidt tot een commercieel succes.

Naast het ontwikkelen van woningen en gebiedsontwikkelingen coach ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen begeleiden, te zien dat er inzichten komen, ontspanning ontstaat en kracht om vanuit eigen behoeften te acteren. In mijn vrije tijd geniet ik van (naast stedenbouw ;-) de natuur, gezin en yoga.