Saskia Hielkema

Ik ben in 1998 begonnen als marktonderzoeker bij Blauwhoed Eurowoningen. Daar heb ik 7 jaar gewerkt met ontzettend veel plezier. Ik kreeg de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen van marktonderzoeker naar (acquisitie) ontwikkelaar. Het heeft mij een zeer stevige basis gebracht. Daarna ben ik werkzaam geweest voor de bedrijven AM en ING Vastgoed. Ik heb gewerkt in diverse rollen van ontwikkelaar(acquisitie) tot wooncoach tot hoofd verkoop. Een korte opsomming van projecten waar ik aan mocht werken geeft een globaal beeld van mijn ervaring: Oosterheem, Zoetermeer, Harnaschpolder, Delft, Overhoeks, Amsterdam, Cort Heijligerskazerne, Bergen op Zoom, Plein 44, Nijmegen.
 

Erik Faber
Partner Fakton

"Saskia is een prettig en open persoon om mee samen te werken. Als teamplayer heeft ze aangetoond complexe ontwikkelopgaven op woninggebied aan te kunnen. Daarnaast heeft ze recentelijk op inventieve wijze een groot deel van de ING-woningportefeuille verkocht. Saskia is dus een allround woningmarkt-player, gevormd naar de huidige tijd"

June 9, 2012, Erik Faber managed Saskia at ING Real Estate Development

Marinus den Harder
Directeur VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling bv

"Ik heb Saskia meegemaakt als vrouw met enthousiasme en gedreven in haar vak. Ze heeft gevoel bij de markt en kan goed visualiseren wat de klantvraag is. Zij werkt vanuit haar sterke intuitie en past haar ervaring concreet toe. Zonodig anticipeert ze op veranderende omstandigheden en heeft visie op wat ze uiteindelijk bereiken wil. Ik heb haar leren kennen als een sociale...more"

December 21, 2012, Marinus managed Saskia at AM Wonen

Jan Bruil
Bouwinvest

"Saskia has a driven personality with a sharp and focused commercial vision. Both her creativity in combination with her control of processes is highly developed"

June 25, 2012, Jan worked directly with Saskia at Blauwhoed Eurowoningen


< terug naar overzicht


Neem direct contact op!

Opdrachtgevers & eigen ervaring

Toepassing van beelden en moodboards