Zo groen als sas

Tja dat ik van groen hou dat weten inmiddels een hoop mensen ;-) Zeker nu ik kan en mag meedenken over de inrichting van de openbare ruimtes in Vroondaal. Lantaarnpalen cai kasten, trafo's en andere noodzakelijke monsterlijke voorwerpen die in de openbare ruimte staan moeten wat mij betreft zo netjes mogelijk worden ingepast. Kijk maar eens om je heen in de stad hoeveel grijze kasten zijn geprojecteerd in groene zones. En wat een verschil in beleving het is als deze kasten en lantaarnpalen chique grijs/groen achtig zijn gekleurd in plaats van dat lichtgrijze sombere weer kleurtje. Inmiddels heb ik er studies aan gewijd en weet waar in den Haag de mooie groene lantaarnpalen staan ;-)   

Voor Vroondaal Zuid (een groene wijk) is het voor een groot deel gelukt! De lantaarnpalen en een aantal kasten zijn groen, helaas konden we niet iedereen verleiden, maar ik blijf er voor strijden ;-)

Toen ik bij ING wegging kreeg ik een tegeltje met "zo groen als Sas" mee, mooie tegeltjeswaarheid, met dank aan Erik Faber!