Dit keer geen mooi inspirerend beeld

Ik had van de week een afspraak op het moderne nieuwe stadsdeelkantoor aan de Leyweg. Schrijnend om te zien hoe de woonomgeving pal naast dit nieuwe gebouw er uit ziet. Ik geloofde het eerst niet en heb het nagevraagd tijdens mijn afspraak. Hier wonen mensen. Tussen de dichtgetimmerde woningen en de maatregelen die zijn getroffen om het niet in te laten storten wonen dus mensen. Er zullen ongetwijfeld al mooie plannen zijn geschets voor deze buurt maar voor nu word ik er heel treurig van.

Mijn beeldblog bestaat bijna altijd uit mooie en leuke beelden omdat ik vaak de schoonheid zie, of misschien wel wil zien ;-) Dit keer dus een minder mooi en confronterend beeld, vond het ook wel eens goed om een beeld te delen wat niet zo inspirerend is maar wel doet nadenken...

Zeker als je veel bezig bent met het verzinnen van mooie nieuwe gebieden/omgevingen en zelf een fijn thuis hebt om elke dag in te leven.