Liefdevolle dagen gewenst!

Wat is 2015 ontzettend snel gegaan. Dat is natuurlijk altijd zo als je aan leuke uitdagende projecten mag werken. Zo vlak voor de vakantie even een momentje van bezinning. De kaarsen die op mijn werkplek staan heb ik aangedaan (helemaal in HUIS-Consultancy stijl, dank je wel lieve zus) en even teruggedacht.

Een nieuwe website gemaakt en een brochure " Beelden maken het Project". Daardoor een aantal beeldensessie opdrachten mogen doen zoals bijvooorbeeld Nieuweroord in Leiden, waar de bewonerswensen zijn vertaald in een moodboard voor de ontwikkelcompetitie. Dank, Team Nieuweroord, voor deze kans en veel succes gewenst met de ontwikkelcompetitie, spannend! Mijn interim werk in Vroondaal, wat is daar veel gebeurd. Vroondaal Zuid fase 1 is bouwrijp gemaakt, een aantal projecten zijn in verkoop gegaan met succes!, nieuwe plannen voor ontwikkelvelden, een start bouw en een aanbesteding woonrijp maken. Het gaat maar door. Dank team, gemeente en ontwikkelaars voor de leuke samenwerking. 
En dan heb ik nog een diverse leuke en interessante gesprekken gevoerd waar mogelijk in 2016 weer wat moois uit kan ontstaan, we zullen het zien!

Ik wens iedereen veel warmte en liefde toe en veel gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar!